Márkafüggetlen Gumiszerviz Miskolcon!

+36/30 453 7170 / +36/46 413 756

Cégünk a nemzetközi szervizhálózat tagja.

Autógumi

Büszkén mondhatjuk, hogy a régió egyik legnagyobb autógumi raktárkészletével rendelkezünk, ugyanis a legkeresettebb abroncsméreteket polcról, azonnal tudjuk kínálni. Amennyiben boltunkban nem találsz megfelelő abroncsot, abban az esetben a központi raktárunkból 1-2 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott gumi. Szakképzett kollégáink segítenek megtalálni az autódra legmegfelelőbb abroncsot, melyet a szervizünkben sok esetben azonnal felszereljük autódra.

Felni

Lehet bármilyen gyönyörű egy karosszéria, az i-re a pontot akkor is a kerekek teszik fel! Egy szép felni öltöztet, egyéniséget fejez ki. Milyen a te stílusod? Sportos vagy elegáns ? fekete, ezüst vagy színes? öt küllős vagy tíz küllős? Nálunk biztosan megtalálod a kedvenc felnidet. Dobd fel az autód kinézetét egy tuti garnitúrával! Cégünk, 2018 óta hivatalos OZ márkaképviselet, tehát a legmenőbb felniket nálunk találod! Az OZ felnik mellett természetesen más gyártók felnijei között is tudsz válogatni, ezért joggal állíthatjuk, hogy nem csak gumiabroncsból de könnyűfém felniből is nálunk találod a régió egyik legnagyobb kínálatát. A felnik mellett speciális kerékcsavarokat, tömlőket, dísztárcsákat is forgalmazunk.

Felni javítás

Sokunknak okoz bosszúságot egy kátyú, amit nem időben veszünk észre, vagy egy magasabb padka amire nem figyelünk. Már egy ”közepes” erősségű ütés is komolyan károsíthatja a felnit. Legyen ez akár alu- vagy lemezfelni, az biztos, hogy észrevesszük, ha gond van vele. Ha menet közben ”ráz az autó, (rezonál a felni)”, esetleg megváltozik az úttartás vagy (szép lassan) ereszt a kerék, akkor érdemes megvizsgáltatni autónk felnijeit. A felni pótlása, lecserélése nem kis költség, ezért érdemes első sorban a javításban gondolkodni. Szervizünkben lemez és könnyűfém felni szakszerű javítást végezzük, amit akár a helyszínen is meg tudsz várni. A javítás költsége függ a felni méretétől illetve a sérülés mértékétől. Pontos árakról illetve a javítás idejéről kollégánk tud felvilágosítást adni.

Futómű állítás

Túl hamar kopik az abroncsod? Valamelyik irányba húz az autód? Vagy nagyobb kátyún haladtál át? Akkor mindenképp érdemes egy futómű állítást végeztetni. Szervizünkben a legmodernebb Hunter típusú futómű állító géppel dolgozunk, mellyel a legújabb személy és kishaszonjárművek futóművét is gond nélkül beállítjuk a gyári értékekre. A futóműállítás célja, hogy a kerekek helyzetét és a kormányzás geometriáját visszaállítsuk a gyári értékekre. Az autó futóművét, felfüggesztéseit használat közben különböző behatások, deformálódások érik. Ezeknek hatására megváltozik a kerék összetartása, dőlése, utánfutása ,ezért elsődleges fontosságú a vezetés biztonsága szempontjából a futómű állítás. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerékcsapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, valamint a gumiabroncsok sem megfelelően kopnak, hamarabb cserére szorulnak.

Üdvözlünk a Gumidiszkontban!

A Gumidiszkont Áruház 1996-ban nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. A kezdetektől fontos volt számunkra, hogy a vásárlókat azonnal, raktárról tudjuk kiszolgálni. Ebből adódóan napjainkra a régió egyik legnagyobb gumiabroncs raktárkészletével rendelkezünk. Üzletünkben szakképzett kollégák állnak a rendelkezésedre, hogy megtaláld a számodra megfelelő abroncsot, felnit. A gumi értékesítés mellett nem csak boltunkat, hanem szervizünket is folyamatosan fejlesztjük. A legkorszerűbb gépekkel, javítjuk, szereljük az abroncsokat. Három szervizálláson, szakképzett kollégákkal várunk gumicserére, futóműállításra, felni javításra, klíma javításra. Üzletünkben az abroncsok mellett speciális csavarokat, dísztárcsákat, tömlőket is megtalálsz. 2018-tól a Gumidiszkont Kelet Magyarország hivatalos OZ területi képviselője, ebből adódóan felnikből is hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk.

Miért érdemes minket választanod?

Szervizünkben a legprofibb HUNTER gépeket használjuk!
HUNTER (USA) a futóműállítás, kerékcentírozás, fejlnijavítás mestere. Az amerikai székhelyű cég 1955 óta gyárt és fejleszt futóműállítókat és egyéb szervizgépeket. A világpiacon egyedülálló funkciók, műszaki megoldások biztosítják a gyors, pontos, és kényelmes munkavégzést. A futóműállítók pontosságát jelzi, hogy számos autógyártó szigorú tesztjeit követően, gyári jóváhagyást kaptak: Mercedes, BMW, VW csoport. A minőség garanciája a HUNTER márkanév! Szervizünkben minden egyes gépjárművet a legprofibb gépekkel javítjuk!
Innovatív keréktárcsa javító eljárás kifejlesztése a Bart-Lux Kft.-nél
GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00055
A BART-LUX Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 64.350.000 Ft vissza nem térítendő támogatást és 40.950.000 forint visszatérítendő támogatást nyert a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 55%-a volt.
Jelen projekt keretén belül infrastrukturális fejlesztés valósult meg, amely a kutatás-fejlesztési tevékenységünk részét képezte, valamint a projekt megvalósításával összefüggésben igénybe vett szolgáltatások valósultak meg.
Cégünk 25 éve foglalkozik autó keréktárcsák javításával, időszerűvé vált egy korszerű eljárás kifejlesztése. Ma már a legtöbb gépkocsi könnyűfém felnivel közlekedik, melyek anyaga/mérete/ára egyre magasabb. Javításuk a hagyományos módon – hideg görgőzéssel – műszakilag nem kielégítő.
Az új innovációnk lényege a következő: észrevettük, hogy ha a fémet hidegen alakítjuk, akkor repedések, esetleg törések alakulhatnak ki, ezért elengedhetetlen, hogy a sérült keréktárcsán csak úgy végezzünk javítást, ha előtte kb. 100-130 Celsius fokra felmelegítjük. Ehhez kifejlesztettünk egy elektromos kemencét melyben jól szabályozhatóan a kívánt hőfokra melegítjük a keréktárcsát. Kutatási tevékenységünk eredményeképpen meghatároztuk a könnyűfém felnik ötvözetének anyagösszetételét, amiből következik az optimális javítási hőfok. Emellett figyelembe kellett venni a keréktárcsa lakkozásának elszíneződésének lehetőségét is..
Kifejlesztettünk egy keréktárcsa melegen történő, görgőzésre alkalmas gépet, amelyen 10”-tól 22”-ig végezhetjük a felni javítását. Ma már egyre nagyobb teljesítményű autók kerekeit javítjuk, amelyek értéke is magasabb lett. Ezért nagyon precíz munkát kell végezzünk mind statikailag, mint esztétikailag. Hogy megfeleljünk ezeknek a magas követelményeknek, innovációnkat tovább fejlesztettük. Digitalizáltuk a keréktárcsa javításának ellenőrzését. A felni görgőző gépre elhelyeztünk egy 3D kamerát, amely a javítást megelőzően rögzíti a sérült keréktárcsa alakját, majd javítás után is felvételt készítünk erről. Egy általunk kifejlesztett program összehasonlítja a két képet és grafikonon ábrázolja, hogy mikor tökéletes a kör keresztmetszet. Erről az ügyfél kap egy nyomtatott állapot igazolást.
Technológiai leírás:
  • -1.: A sérült felniről le kell szerelni a gumiabroncsot.
  • -2.: A sérült felni felszerelése a kerékjavító gépre.
  • -3.: A kerékjavító gép megforgatja a felnit, a 3D kamera közben felvételt készít róla, memorizálja a felni alakját.
  • -4.: A keréktárcsa levétele a javító gépről és behelyezése az elektromos fűtőkemencébe.
  • -5.: A kemencén beállítjuk a kívánt felfűtési hőfokot. A kemence kezelőfelülete digitálisan jelzi a hőfokot, automatikusan megáll a fűtést a ha eléri a kívánt értéket. Egy lámpa kigyulladása is figyelmezteti a szerelőt.
  • -6.: A szerelő hőálló kevlár kesztyűben és védőszemüvegben kiveszi a felmelegített felnit és felszereli a felnijavító gépre. Elkezdi a felni görgőzését mindaddig amíg a keréktárcsa kör keresztmetszetű lesz. Közben infra hőmérővel ellenőrzi a felni hőfokát, ha 100 fok alá csökken, akkor visszateszi a kemencébe és újra melegíti, vigyázva közben nehogy elszíneződjön a felni lakkozása. Erre a célra összehasonlító színmérő is rendelkezésére áll.
  • -7.: Ahogy a szerelő kigörgőzte a felnit, újra felvételt készít róla a 3D-s kamera. A keréktárcsa lehűléséig a felnijavító gépen marad.
  • -8.: A szerelő leveszi a gépről a kihűlt, megjavított keréktárcsát. Kinyomtat a számítógépből egy grafikai javítási jegyzőkönyvet és átadja az ügyfélnek.
  • -9.: A megjavított felnire visszaszerelődnek a gumiabroncsok.
A projekt 2020.03.31-én került befejezésre.
A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

Címünk: Klasszik autószerviz - 3527 Miskolc, Vitéz utca 1.

  • Tárhely szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
  • Adószám: 14571332-2-42
  • 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14